Doe mee

Heb je ook een hart dat links klopt? Vind je dat de gemeentelijke politiek stukken groener kan? Wil je niet klagen maar bouwen? Sluit je dan bij ons aan en word lid van GroenLinks. We kunnen zeker mensen gebruiken en bieden een warm politiek nest.

Landelijk promotieteam: GLcrew

Een enthousiaste groep GroenLinksers, die op allerlei manieren de partij zichtbaar maken: bij acties, campagnes, met letters, op straat. Meer weten? Kijk op de pagina GLcrew.

Helpen bij de afdeling Goeree Overflakkee

Bij de lokale afdeling is er van alles te doen, zoals helpen bij acties en organiseren van bijeenkomsten. Geïnteresseerd? Neem contact op via goeree-overflakkee@groenlinks.nl.

Landelijk Bureau

Op het Landelijk Bureau in Utrecht hebben we regelmatig ruimte voor stagiaires en vrijwilligers. Heb je zin om je talent een paar maanden in te zetten en tegelijkertijd achter de schermen te kijken bij de partij? Neem contact op via Bastiaan de Leeuw, projectbureau@groenlinks.nl.

Politiek

Ook je politieke talenten en je 'denkkracht' zijn welkom. Zo kun je meepraten in onze landelijke werkgroepen, of meedenken over lokale thema's bij je lokale afdeling.

  • Talent
    Heb je zelf politieke ambities? Of het nu gaat om politieke of bestuurlijke functies, voor of achter de schermen: wij zijn altijd op zoek naar talent. Lees verder: hoe je je politieke talent en ervaring met ons kunt delen.
  • Academie
    Wil je je kennis en ervaring inzetten voor de partij, maar weet je nog niet waar en hoe? Dan is de loopbaanleergang 'Zin in GroenLinks' van de GroenLinks-Academie iets voor jou! Naar de GroenLinks Academie