Nieuws

Brede schouders eronder

Wat leven we in een rare tijd. Amerika heeft een president die gelooft in het slopen van alles wat mensen verbindt, in Europa neemt het recht-extreme populisme een snelle vlucht, Europa - dat bedoelt is ons ons te verbinden - verdeelt ons en het Nederlandse parlement wordt bestormd door minstens 19 partijen. Terwijl we rijk en welvarend zijn, worden we geregeerd door een kabinet dat zweert bij economisme en nauwelijks gecontroleerd kapitalisme.

Lees verder

Rapport Vuurwerkoverlast Goeree-Overflakkee

Aanbieden rapport

Voor en na de jaarwisseling van 2013-2014 is ook op Goeree-Overflakkee het Meldpunt Vuurwerkoverlast.nl actief geweest op initiatief van GroenLinks. In totaal zijn er 281 meldingen gedaan. Deze meldingen zijn gebundeld en geanalyseerd en verwerkt in een rapport. Dit rapport is op 20 februari aangeboden aan burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman.

Lees verder

GroenLinks gaat voor duurzaam en leefbaar

GroenLinks Goeree-Overflakkee presenteerde in november 2013 haar tegenbegroting, met alternatieven voor de begroting van de gemeenteraad. GroenLinks investeert in duurzaamheid binnen de gemeente, en zet zich in voor de leefbaarheid op ons eiland door zich onder meer hard te maken voor het behoud van de bibliotheek.

Lees verder

Pagina's